به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی بیرجند، اسداللهی مدیر کل اداره غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی در وبینار کارگروه آرد ونان ذیل جلسات جهادکشاورزی بیرجند، گفت: به روزرسانی رسته نانوایی و نوع پخت و به روزرسانی اطلاعات نانوایی مانند نصب تابلو، روز تعطیلی و ساعت کاری بایستی زودتر صورت بگیرد.
وی ادامه داد: نرخنامه های نانواییهای غیر یارانهای، فانتزی ها ونان حجیم ونیم حجیم باید ظرف مدت یک هفته به آنان ابلاغ گردد.
مدیر کل اداره غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی اذعان داشت: واحدهای خشکه پزی نان در هر شهرستان باید در سیستم یارانهای یا آزاد بودن آن واحد خبازی مشخص شود.
اسداللهی به اهمیت بازرسیها از این صنف در بازه زمانی تا اعلام نرخ نان اشاره کرد وعنوان کرد: در این طرح حدود 20 الی 30 درصد از مصرف کنونی نان کاهش پیدا میکند.
وی توزیع آرد خام روستایی را به روش قبل عنوان کرد و گفت: با اضافه شدن کارت خرید نان سهمیه روستاها و شهر تفکیک خواهد یافت و خانوارها فقط میتوانند یا ازسهمیه شهر یا از سهمیه روستا در یک روز از کارت برخوردارشوند.
مدیر کل اداره غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی ادامه داد: در پروانه کسب نانواییها بایستی نوع پخت (لواش، تافتون، سنگک) ذکر گردد.
اسداللهی گفت: توزیع نان آزاد پزدر سوپر مارکت ها فقط با مجوز بهداشت و.... امکان پذیر است.
وی خاطرنشان کرد: سهمیه خوابگاههای دانشجویی ، بیمارستانهاو ... در این طرح معیشتی نان دیده شده است.